Witam. Dzisiaj zakupiłem nową OII RS w benzynie na firmę. Z konfiguratora wychodziło 108000 tys. Zapłaciłem tylko 76500 tys. z alarmem i blokadą skrzyni. Tak duży upust wyniknął prawdopodobnie z tego, że auto trafiło do salonu pod koniec 2007 roku, ale nie jeździło. Piękny przebieg 6 km :lol:
Była: Octavia II RS BWA 268KM/350nM
Jest: Golf VII GTI Performance 242KM/356nM (prezent od fabryki)
[quote="djczas"]Marian, na firmę poczekaj do maja mają wejść kratki spowrotem i 22% będzie można odliczyć
nie jestem na vacie i nie chcę mieć kratki. Podobno dilerzy wolą sprzedać tanie auto firmie, bo większa szansa, że auto się zwróci w servisie niż fizykowi... podobno :szeroki_usmiech
i w związku z tym są skłonniejsi dać lepsze warunki.
Kolego Ziomal. Czerwona :twisted: . Podobał się kolor race blue ale musiałbym czekać 3 miesiące i zapłacić jakieś 30 tys więcej więc była szybka decyzja. Może w wakację będzie więcej czasu to pojawię się w końcu na którymś ze spotów.
Biała miała przebieg 13000 tys i nie była do sprzedania na fakturę. Bialutką dają do testów. Gość z serwisu lekko zbladł podczas jazdy próbnej.
koleś który odbiera telefony nie wie co sprzedaje... :| najpierw odsyłał mnie do kogoś innego w sprawie czerwonej (niby przy drugim vw salonie parkowała>?) potem stwierdził na moje pytanie o przebieg (w ogłoszeniu 10km) mówił, że napewno ma z 10tyś a nie 10km...
Czerwona jest bez przebiegu. Biała miała do niedawna przebieg ok. 10000 tys. Koleś z salonu mówił, że nie dawno wróciła z dłuższej trasy a więc może rzeczywiście koleś, z którym rozmawiałeś nie był zorientowany.
czasami jest irytujące, jak kolesie którzy zajmują się handlem, nie wiedzą co mają i sprzedają
ale...czerwona była na sprzedaż dłuższy czas, i nie było na nią chętnego ...trochę mnie to nawet dziwiło..jak próbowałem się dodzwonić..chyba w poniedziałek, to koleś od białej nic nie wiedział,a od czerwonej miał wyłączony telefon :twisted: i następnego dnia ogłoszenia nie było radekb, Ty farciarzu
Ziomal, jeszcze decyzja nie zapadła - chciałbym coś większego, bo od dłuższego czasu nie jeżdzę codziennie sam jak to miało miejsce przez spory szmat czasu i doskwiera mi brak miejsca (wózek ) i komfortu , ale fan jest więc szkoda trochę...może na wiosnę jak finanse pozwolą coś się pomyśli, a póki co rozglądam się na co mogę się przesiąść i wszelkie znaki na niebie wskazują, że będzie to coś z pod znaku zielonego ptaszka :szeroki_usmiech
.
.
.
.
.może Fabia? :twisted:
Jestem od 3 dni na forum trochę się gubię w tym gąszczy ale może ktoś poleci dobrego sprzedawcę z okolic Kalisza. Czuję niedosyt informacji szczególnie w zakresie 1.6 + LPG. czy w ogóle ktoś z przedstawicieli SAP ma takie auto testowe ( Poznań, Łódź, Wrocław...?) coś do 120 km od mojego domu.
Pozdrawiam Mitikas
Komentarz